Sleutelsessies met Saskia

Ik help je graag persoonlijk verder ...

Tijdens een online 1-1-sleutelsessie ! Samen gaan we tijdens een waardevolle sleutelsessie op zoek naar antwoorden op jouw vragen.

Hallo (startende) kindercoach:

Heb je je basisopleiding tot kindercoach afgerond? 

Ben je net enthousiast gestart met je praktijk? 

Of ben je al even bezig?

Maar ...

 • Loopt het toch niet zo vlot zoals je had gehoopt?

 • Weet je niet welke stappen je eerst moet zetten?

 • Durf je niet goed zichtbaar zijn?

 • Mis je zelfvertrouwen?

 • Mis je wat onderdelen om die eerste cliënten aan te trekken en vlot verder te helpen?

 • Ben je op zoek naar routines en efficiëntie? 

  Kortom: 

  Zoek je een persoonlijk antwoord op jouw vragen?

Ik weet als geen ander hoe het is om te starten als kindercoach. 

Toen ik in november 2015 begon, was het een droom die uitkwam, maar ... ook een droom met veel obstakels. Obstakels die ik één voor één heb aangepakt, om tot de succesvolle praktijk te komen die ik vandaag heb. Mijn agenda is goed gevuld met de leukste klanten, en ik geniet elke dag van mijn werk. 

Ik help jou graag verder tijdens 'mijn sleutelsessies'. Samen gaan we tijdens een uur op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Nadien ontvang je een persoonlijk to-do lijstje. Zodat je gefocust stappen kan zetten in de richting die jij wil. 

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een kijkje achter de schermen van mijn praktijk krijgt?

Als een ervaren kindercoach met jou meedenkt? 

Als je een persoonlijk antwoord op je vragen krijgt?

Dan help ik je graag persoonlijk verder ...

Tijdens een online 1-1-sleutelsessie ! Samen gaan we tijdens een waardevolle sleutelsessie op zoek naar antwoorden op jouw vragen. Nadien krijg jij een to-do lijstje om aan de slag te gaan en stappen te zetten in de richting die jij wilt. 

Wie is Saskia?

Hallo! Ik ben Saskia. Van opleiding ben ik orthopedagoog, en alle puzzelstukjes vielen bij mij op zijn plaats toen ik cursussen kindercoaching ging volgen. Sinds 2015 heb ik dan ook mijn eigen praktijk als kindercoach. Opgericht meteen na mijn afstuderen, zonder ervaring. Qua lef kan dat tellen. Het lukt mij om een succesvolle praktijk uit te bouwen, omdat ik mij naast het aanscherpen van mijn vaardigheden als kindercoach ook meteen ben gaan verdiepen in ondernemen. De combinatie inhoudelijke vakkennis en feeling voor het ondernemerschap bleek goud waard. 

Ondertussen heb ik in het volwassenenonderwijs ervaring opgedaan als docent kindercoaching, kinderpsychologie en familiecoaching. Ik gaf er zelfs mijn eigen cursus !

En ja, ik heb ook veel fouten gemaakt, en slechte investeringen gedaan. Maar ik heb nooit opgegeven, en ik blijf telkens zoeken naar wat anders of beter kan. Zelfs met een omgeving rond me die veiligheid boven het ondernemerschap verkiest ... 

Wat anderen over mij zeggen:

Access bars ® sessie: 

"Vandaag ging ik langs bij Saskia Faes van OPP "Vlinderwijs", om het cadeau dat ik kreeg bij de start van deze 'kickstart your dream' te gaan verzilveren (lees vergulden (!), hieronder lees je waarom ik dit zeg ;) ).

De volle Supermaan had me al twee dagen in z'n greep, hoofdpijn, overdenken, extreme vermoeidheid, twijfels, een beetje error in het hoofd en dan net nog eens de dagen van de maand..

Maar... Wat was dit een verademing! Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit me allemaal bracht! Helderheid in mijn hoofd, een heerlijk ontspannen gevoel, energie voor tien (!), een gevoel van inspiratie vanuit mijn hart, duidelijkheid in mijn doelgroep, ... Daarbovenop werd ik helemaal in mijn kracht gezet door de mooie woorden van Saskia!

Wauw, wat kreeg ik zoveel mooie cadeaus vandaag! Dankjewel Saskia! Dankjewel, dankjewel!

Voor zij die het cadeau nog niet verzilverd hebben.. zéker doen!!"

Hannelore

uit Brasschaat

Cursus Kindercoaching:

"Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Toffe dame, die ondanks haar jonge leeftijd een doorleefde praktijkgerichte indruk nalaat. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !"

Cursisten

lessen Kindercoaching

Cursus Familiecoaching:

"Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

Cursisten

lessen Familiecoaching

Cursus Kinderpsychologie:

"Bedankt voor de zeer leerrijke cursus. Ik neem veel mee en deel de kennis aan anderen. Bedankt voor de fijne sessies: dit is een mooi naslagwerk voor school, thuis en misschien later wel naar een zelfstandig beroep ! Fijne, veilige en open sessies boordevol nuttige info ! Bedankt voor de nuttige info ! Bedankt voor de vele tips, de nuttige info en de leuke lessen. Alles is top ! Het was een aangename ervaring, veel bijgeleerd. Top docent !! Danku !"

Cursisten

lessen Kinderpsychologie

Verhaal uit de praktijk:

"Wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Saskia houdt zeer goed rekening met de noden van het kind. Er wordt op een speelse manier (met doelgerichte spellen) een aanvulling gegeven. Zij is een rustig, geduldig persoon. Ook is er altijd wel tijd voor een gesprek met ouders en kind."

M. en J.

uit Nijlen

Verhaal uit de praktijk:

"Wij zijn mega trots op onze zoon. Hij is werkelijk fantastisch de laatste weekjes. Merci voor alles wat je doet!" "Fijn dat jij dat ook ziet, Saskia. Er zijn vele die het zien." "Ik zou hem wel graag op regelmatige basis laten komen. Want hij heeft u graag en we zien echt verschil. En ik zou het heel zonde vinden mochten we dat weer kwijt raken."

A.

uit Bouwel

Verhaal uit de praktijk:

"Saskia is een erg dynamische, creatieve duizendpoot. Mijn zoon is eerder verlegen en praat niet zo makkelijk met mensen die hij niet kent; zeker niet over zijn gevoelens. Saskia wist vrij snel zijn vertrouwen te winnen door samen met hem te knutselen. Tijdens die activiteiten kon ze dan met mijn zoon een aantal thema's aankaarten, zonder dat het als 'therapie' overkwam. Saskia is erg lief en toegankelijk. Ze heeft ook konijntjes thuis, en ontvangt de kinderen/ouders gewoon bij haar thuis in de woonkamer. Dat maakt het voor een kind meteen weer vertrouwd en minder bedreigend."

K.

uit Nijlen

Uw investering:

De investering voor '1 sleutelsessie met Saskia*' bedraagt nu tijdelijk 79 euro (incl. BTW).

Abonnementsformule: 3 sleutelsessies met Saskia* tijdelijk voor 210 euro (incl. BTW).

Waar we tijdens de sleutelsessie aan gaan werken:

 • Jij bepaalt op voorhand over welk kindercoach-onderwerp jij een 'sleutelsessie' wil. Zodat ik de sessie grondig kan voorbereiden en je dus een waardevol uur kan aanbieden.

Nadien:

 • Ontvang jij een to-do lijstje om daadwerkelijk aan de slag te gaan ! Zo kan je focussen en stappen zetten in de richting die jij wil.

* Een sleutelsessie met Saskia gaat online door en duurt telkens 60 minuten.