Mijn gesloten Facebookgroep voor kindercoaches

Wil jij nog meer tips en informatie voor kindercoaches?   

Dan is een goed idee om lid te worden van mijn gesloten Facebookgroep: Kindercoaches leren van elkaar via saskiafaes.be 

Wil jij andere kindercoaches leren kennen?    

Ook dan is lid worden van mijn gesloten Facebookgroep een goed idee.

Wil jij specifieke vragen stellen en concrete antwoorden ontvangen?

Dan ben je op het juiste adres en is lid worden van mijn gesloten Facebookgroep een aanrader. Waarom zou je lid worden van mijn gesloten Facebookgroep voor kindercoaches? 

Hallo. Ik ben Saskia Faes en ik heb sinds november 2015 mijn orthopedagogische praktijk in Nijlen. Een eenmanszaak in mijn eigen huis, waar ik studiebegeleiding, kinder- en jongerencoachings en opvoedingsondersteuning aanbied. Recent is daar ook nog Access bars ® (massage en coaching) bijgekomen. Daarnaast ben ik ook zorgcoördinator op een basisschool en verzorg ik tijdelijk onderwijs aan huis. In het verleden was ik docent kindercoaching in een centrum.

Een heleboel ervaring dus om de gesloten Facebookgroep voor kindercoaches in goede banen te leiden en jullie te voorzien van handige informatie en tips.

Liefs,

Saskia