Feedback op je website door Saskia

Hallo (startende) kindercoach,

Heb jij een website? 

 • Wil je ontdekken of je website duidelijk is?

 • Wil je nagaan of je website jouw ideale klant aanspreekt?

 • Wil je weten of jouw website je klant duidelijk maakt wat hij op je website moet doen? 

 • Lijkt het je fijn om waardevolle en persoonlijke tips over je website te ontvangen? 

  En dit door een ervaren kindercoach?

Feedback op je website door Saskia

Ontvang persoonlijke feedback op je website door Saskia, een ervaren kindercoach

89 €

Ik geef persoonlijke feedback op je website. 

Ik ben in 2015 gestart als kindercoach. Ik heb mijn websites altijd zelf gemaakt. Hiervoor heb ik heel wat tips van business coaches gevolgd. Tegelijk vond ik het ook belangrijk om mijn eigen ding te blijven doen. Want ik wou dat mensen op mijn website zagen dat ' ik ' het was.

Hoe zou het voor je zijn …

Als je waardevolle en persoonlijke feedback op je website krijgt? 

En dit van een ervaren kindercoach. Een kindercoach die graag kinderen en hun ouders helpt, maar die ook héél erg geïnteresseerd is in ondernemersvaardigheden. 

Dan geef ik je graag feedback op je website ...

Je ontvangt een uitgebreide, schriftelijke feedback op jouw website.

Ik bestel 'feedback op mijn website door Saskia'

Alles wordt handmatig per mail via saskiafaes.kindercoach@gmail.com verzonden. Dit binnen de 48 uur. Vooraleer u uw feedback op uw website door Saskia ontvangt, dient u de factuur die u per mail krijgt toegestuurd, te betalen. Na betaling, zal Saskia u uitgebreide en persoonlijke feedback op uw website per mail verzenden (dit binnen de 7 dagen). 

Wie is Saskia?

Hallo! Ik ben Saskia. Van opleiding ben ik orthopedagoog, en alle puzzelstukjes vielen bij mij op zijn plaats toen ik cursussen kindercoaching ging volgen. Sinds 2015 heb ik dan ook mijn eigen praktijk als kindercoach. Opgericht meteen na mijn afstuderen, zonder ervaring. Qua lef kan dat tellen. Het lukt mij om een succesvolle praktijk uit te bouwen, omdat ik mij naast het aanscherpen van mijn vaardigheden als kindercoach ook meteen ben gaan verdiepen in ondernemen. De combinatie inhoudelijke vakkennis en feeling voor het ondernemerschap bleek goud waard. 

Ondertussen heb ik in het volwassenenonderwijs ervaring opgedaan als docent kindercoaching, kinderpsychologie en familiecoaching. Ik gaf er zelfs mijn eigen cursus !

En ja, ik heb ook veel fouten gemaakt, en slechte investeringen gedaan. Maar ik heb nooit opgegeven, en ik blijf telkens zoeken naar wat anders of beter kan. Zelfs met een omgeving rond me die veiligheid boven het ondernemerschap verkiest ... 

Wat anderen over mij zeggen:

Access bars ® sessie: 

"Vandaag ging ik langs bij Saskia Faes van OPP "Vlinderwijs", om het cadeau dat ik kreeg bij de start van deze 'kickstart your dream' te gaan verzilveren (lees vergulden (!), hieronder lees je waarom ik dit zeg ;) ).

De volle Supermaan had me al twee dagen in z'n greep, hoofdpijn, overdenken, extreme vermoeidheid, twijfels, een beetje error in het hoofd en dan net nog eens de dagen van de maand..

Maar... Wat was dit een verademing! Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit me allemaal bracht! Helderheid in mijn hoofd, een heerlijk ontspannen gevoel, energie voor tien (!), een gevoel van inspiratie vanuit mijn hart, duidelijkheid in mijn doelgroep, ... Daarbovenop werd ik helemaal in mijn kracht gezet door de mooie woorden van Saskia!

Wauw, wat kreeg ik zoveel mooie cadeaus vandaag! Dankjewel Saskia! Dankjewel, dankjewel!

Voor zij die het cadeau nog niet verzilverd hebben.. zéker doen!!"

Hannelore

uit Brasschaat

Cursus Kindercoaching:

"Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Toffe dame, die ondanks haar jonge leeftijd een doorleefde praktijkgerichte indruk nalaat. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !"

Cursisten

lessen Kindercoaching

Cursus Familiecoaching:

"Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

Cursisten

lessen Familiecoaching

Cursus Kinderpsychologie:

"Bedankt voor de zeer leerrijke cursus. Ik neem veel mee en deel de kennis aan anderen. Bedankt voor de fijne sessies: dit is een mooi naslagwerk voor school, thuis en misschien later wel naar een zelfstandig beroep ! Fijne, veilige en open sessies boordevol nuttige info ! Bedankt voor de nuttige info ! Bedankt voor de vele tips, de nuttige info en de leuke lessen. Alles is top ! Het was een aangename ervaring, veel bijgeleerd. Top docent !! Danku !"

Cursisten

lessen Kinderpsychologie

Verhaal uit de praktijk:

"Wij hebben alleen maar positieve ervaringen. Saskia houdt zeer goed rekening met de noden van het kind. Er wordt op een speelse manier (met doelgerichte spellen) een aanvulling gegeven. Zij is een rustig, geduldig persoon. Ook is er altijd wel tijd voor een gesprek met ouders en kind."

M. en J.

uit Nijlen

Verhaal uit de praktijk:

"Wij zijn mega trots op onze zoon. Hij is werkelijk fantastisch de laatste weekjes. Merci voor alles wat je doet!" "Fijn dat jij dat ook ziet, Saskia. Er zijn vele die het zien." "Ik zou hem wel graag op regelmatige basis laten komen. Want hij heeft u graag en we zien echt verschil. En ik zou het heel zonde vinden mochten we dat weer kwijt raken."

A.

uit Bouwel

Verhaal uit de praktijk:

"Saskia is een erg dynamische, creatieve duizendpoot. Mijn zoon is eerder verlegen en praat niet zo makkelijk met mensen die hij niet kent; zeker niet over zijn gevoelens. Saskia wist vrij snel zijn vertrouwen te winnen door samen met hem te knutselen. Tijdens die activiteiten kon ze dan met mijn zoon een aantal thema's aankaarten, zonder dat het als 'therapie' overkwam. Saskia is erg lief en toegankelijk. Ze heeft ook konijntjes thuis, en ontvangt de kinderen/ouders gewoon bij haar thuis in de woonkamer. Dat maakt het voor een kind meteen weer vertrouwd en minder bedreigend."

K.

uit Nijlen

Uw investering:

De investering voor 'feedback op je website door Saskia' bedraagt nu tijdelijk 89 euro (incl. BTW).

Wat u ontvangt:

 • U ontvangt per mail een uitgebreide, persoonlijke, schriftelijke feedback op uw website.

  Ik bestel 'feedback op mijn website door Saskia'

  Alles wordt handmatig per mail via saskiafaes.kindercoach@gmail.com verzonden. Dit binnen de 48 uur. Vooraleer u uw feedback op uw website door Saskia ontvangt, dient u de factuur die u per mail krijgt toegestuurd, te betalen. Na betaling, zal Saskia u uitgebreide en persoonlijke feedback op uw website per mail verzenden (dit binnen de 7 dagen).