E-book: zo stel ik me voor als kindercoach bij scholen

Wil jij weten hoe je je als kindercoach op een professionele manier voorstelt aan scholen en andere onderwijsinstanties?   

Dan is mijn e-book 'Zo stel ik me voor als kindercoach bij scholen' zeker iets voor jou. 

Ik vertel je vanuit mijn rol als zorgcoördinator basisonderwijs en kindercoach in mijn praktijk graag hoe je je als kindercoach op een professionele manier voorstelt aan scholen. 

Na het lezen van dit e-book weet je waar je rekening mee moet houden als je je als kindercoach voorstelt aan een school en andere onderwijsinstanties.  Waarom zou je nu mijn e-book moeten downloaden? 

  Hallo. Ik ben Saskia Faes en ik heb sinds november 2015 mijn orthopedagogische praktijk in Nijlen. Een eenmanszaak in mijn eigen huis, waar ik studiebegeleiding, kinder- en jongerencoachings en opvoedingsondersteuning aanbied. Recent is daar ook nog Access bars ® (massage en coaching) bijgekomen. Daarnaast ben ik ook zorgcoördinator op een basisschool en verzorg ik tijdelijk onderwijs aan huis.

  In dit e-book vertel ik je graag, vanuit mijn ervaring, hoe je je als kindercoach op een professionele voorstelt aan scholen en andere onderwijsinstanties. 


  "Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Toffe dame, die ondanks haar jonge leeftijd een doorleefde praktijkgerichte indruk nalaat. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !"

  cursus Kindercoaching

  "Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

  cursus Familiecoaching

  "Door het gesprek met Saskia voelde ik de inspiratie vanuit mijn hart en kreeg ik duidelijkheid in mijn doelgroep. Ik werd helemaal in mijn kracht gezet door Saskia. Bedankt."

  Inspiratiegesprek van Hannelore met Saskia