E-book: de kindercoach op een schooloverleg

Wil jij weten hoe je als kindercoach op een professionele manier deelneemt aan een schooloverleg?   

Dan is mijn e-book 'De kindercoach op een schooloverleg' zeker iets voor jou. 

Ik vertel je vanuit mijn rol als zorgcoördinator basisonderwijs en kindercoach in mijn praktijk graag hoe een kindercoach een professionele meerwaarde kan zijn op een schooloverleg. 

Na het lezen van dit e-book weet je waar je rekening mee moet houden als je als kindercoach deelneemt aan een schooloverleg.  Waarom zou je nu mijn e-book moeten downloaden? 

  Hallo. Ik ben Saskia Faes en ik heb sinds november 2015 mijn orthopedagogische praktijk in Nijlen. Een eenmanszaak in mijn eigen huis, waar ik studiebegeleiding, kinder- en jongerencoachings en opvoedingsondersteuning aanbied. Recent is daar ook nog Access bars ® (massage en coaching) bijgekomen. Daarnaast ben ik ook zorgcoördinator op een basisschool en verzorg ik tijdelijk onderwijs aan huis.

  Ik ben dus vaak een brugfiguur tussen het kind, de ouders, de schoolcontext en andere hulpverleners. Elk met hun eigen visie, taken en verantwoordelijkheden, maar wel allemaal in het belang van het kind.

  In dit e-book vertel ik je graag, vanuit mijn ervaring, hoe je als kindercoach een professionele meerwaarde kan zijn tijdens een schooloverleg. 


  "Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Toffe dame, die ondanks haar jonge leeftijd een doorleefde praktijkgerichte indruk nalaat. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !"

  cursus Kindercoaching

  "Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

  cursus Familiecoaching

  "Door het gesprek met Saskia voelde ik de inspiratie vanuit mijn hart en kreeg ik duidelijkheid in mijn doelgroep. Ik werd helemaal in mijn kracht gezet door Saskia. Bedankt."

  Inspiratiegesprek van Hannelore met Saskia