E-book: 5 manieren waarop ik NIET aan mijn eerste cliënten voor mijn kindercoachingspraktijk kwam

Ben jij een startende kindercoach?  

Dan is het tijd om je eerste cliënten naar je praktijk te halen

Spannend! Want er zijn een aantal valkuilen die je per sé wil vermijden. Ik vertel je graag mijn verhaal en ik vertel je welke fouten je zeker NIET wilt maken. Ik verklap je ook de 5 manieren waarop ik als startende kindercoach WEL mijn eerste cliënten kreeg.

Na het lezen van dit e-book weet je hoe je aan je eerste cliënten voor je kindercoachingspraktijk komt, en kan je die onmiddellijk gaan toepassen ! Want zonder actie werken tips natuurlijk niet.  Waarom zou je nu mijn e-book moeten downloaden? 

  Hallo. Ik ben Saskia Faes en ik heb sinds november 2015 mijn orthopedagogische praktijk in Nijlen. Een eenmanszaak in mijn eigen huis, waar ik studiebegeleiding, kinder- en jongerencoachings en opvoedingsondersteuning aanbied. Recent is daar ook nog Access bars ® (massage en coaching) bijgekomen. 

  Om mijn praktijk tot een succes te maken, heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in het 'ondernemen'. Maar ik volg ook mijn buikgevoel en blijf mezelf. 

  Ik ben ook voormalig docent kindercoaching, familiecoaching en kinderpsychologie in het avondonderwijs aan volwassen cursisten. Ik zorg ervoor dat bijleren niet saai hoeft te zijn. En dat je de geleerde dingen onmiddellijk kan toepassen. 


  "Fijne lessen ! Ik denk dat je in je praktijk veel kindjes gelukkig maakt ! Zeer leerrijk, interessant, perfect wat ik verwachtte, wil nog meer leren. Top cursus ! Super praktijk gericht ! Heel fijn om zo veel praktische tools aangereikt te krijgen ! Goede leerkracht, fijn om de ervaring die je had te horen. Toffe dame, die ondanks haar jonge leeftijd een doorleefde praktijkgerichte indruk nalaat. Top ! Super fijn & hap klaar om aan de slag te kunnen !"

  cursus Kindercoaching

  "Goede verhouding theorie en praktijk. Super toffe manier van lesgeven met heel wat originele methodieken en oefeningen. Heb weer heel wat bijgeleerd. :)"

  cursus Familiecoaching

  "Door het gesprek met Saskia voelde ik de inspiratie vanuit mijn hart en kreeg ik duidelijkheid in mijn doelgroep. Ik werd helemaal in mijn kracht gezet door Saskia. Bedankt."

  Inspiratiegesprek van Hannelore met Saskia